Magazin Online

Un nou pas in evolutia afacerii tale, fii prezent in online.

Dinamica business impune mereu noi trenduri si functionalitati, noi posibilitati de prezentare a magazinelor si produselor.

Evolutia web designului in mediul online a facut posibila realizarea de magazine online fara limite si accesibile de pe orice dispozitiv. Ultimele statistici spun ca peste 60% din clienti folosesc internetul pentru a face achizitii.

Clientii nostri beneficiaza de experienta acumulata in peste 15 ani de activitate in web design. Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate pentru cresterea numarului de clienti, pentru optimizarea proceselor de vanzare si descoperirea de noi oportunitati de vanzare.

ExpertCart, un shop online inteligent

Comertul electonic nu trebuie vazut doar ca un canal de vanzare, navigarea pe un magazin online trebuie sa fie o experienta placuta pentru vizitator. Crearea de atribute si variatii ale produselor a venit ca un ecou de la utilizatorii din mediul virtual: un singur magazin, mai multe posibilitati de filtrare.

Timpul este pretios.

Cu noi vei avea siguranta demararii unor proiecte noi si certitudinea imbunatatirii proiectelor vechi. Suntem mereu pregatiti pentru a veni in spijinul clientilor nostri cu solutii privind crearea de magazine online unice, in conformitate ce cerintele pietei.

Pictograme categorii

3 elemente obligatorii pentru un magazin online de succes:

Experienta, portofoliul graitor si perfectionarea continua fac posibila dezvoltarea de magazine online orientate catre vanzare, fidelizare si reducerea costurilor administrative.
01
Grafica personalizata
01
Grafica personalizata
Imaginea vinde! Stim cat de important este impactul vizual. Telul nostru? Prin grafica personalizata pentru crearea de magazine online vrem sa obtinem un UI (user interaction) si un UX (user experience) maxim.
02
Functionalitati complexe
02
Functionalitati complexe
Oferim pachete complete de functionalitati si servicii conexe pentru a vinde cat mai mult si cat mai eficient in mediul online. Dezvoltam continuu platforma pe care lucram pentru a fi in pas cu cerintele pietei si tehnologia.
03
Administrare usoara
03
Administrare usoara
Indiferent de complexitatea magazinului online, de servicille conexe oferite (contabilitate si gestiune, module de curieri), administrarea trebuie sa fie usoara, prietenoasa si intuitiva. Iti poti administra singur shop-ul.

Solutii prezente pentru ipoteze viitoare!

Prospectarea si anticiparea pietii in web design, respectiv, creare de magazine online, alaturi de oferta de servicii complete si solutii personalizate, fac posibila dezvoltarea de proiecte care sa duca la cresterea numarului de clienti si a cifrei de afaceri.

Cu un design unic si personalizat, cu functionalitati care vor fi de actualitate si in viitor, cu o flexibilitate aparte prin posibilitatea administrarii usoare, ExpertCart este solutia ideala pentru un magazin online orientat catre succes.

Magazin online, solutia inteligenta pentru o afacare deschisa non stop.

Pictograme categorii

Solutii personalizate de realizare magazin online

Atat in mediul online cat si in cel offline, magazinul este imaginea de ansamblu care poate convinge potentialii clienti sa-i treaca pragul.

Cu o viziune originala si o programare de actualitate, inclusiv din punct de vedere al cerintelor SEO, ExpertCart urmareste cu acuratete specificatiile businessului si nevoile clientului. Dezvoltam solutii de ecommerce care sa se alinieze cu ultimele tendinte in domeniu.

Fii prezent online, vizitatorii te pot cauta aici!

Contacteaza-ne
Quick Contact Icon
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.